• header image
 • header image
 • header image
 • header image
 • header image
 • header image
 • header image
 • header image
Vloer

Alle vloerproducten van Ecobello hebben groen als hoofdkleur. Buiten het groene gras, binnen poetsen met een streepje natuur! Hoe spaar je tijd en energie met onze vloerproducten? Wel, stofzuigen is overbodig, je bespaart tot 95 % water en krom staan, bukken, soppen en wringen is voorgoed verleden tijd. Dankzij ons uitgebreide productgamma krijg je bovendien een optimaal resultaat voor elk type vloer!

Interieur

Je interieur streeploos en efficiënt poetsen? Dat lukt perfect met de specifieke interieurproducten van Ecobello. Want die bestaan hoofdzakelijk uit hoogwaardige ultramicrovezel. Met een optimale reinigingskracht voor droog én nat poetsen! We kozen blauw als hoofdkleur voor deze productcategorie. Doet denken aan de frisse en propere lucht boven en rondom ons, niet?

Sanitair

Hoogwaardige ultramicrovezel zorgt bij onze sanitairproducten voor een loepzuiver resultaat. Ecobello koos voor alle producten die je gebruikt voor bad, douche en toilet een rood-roze kleur. Een 'gevarenkleur', want dit zijn de plekken in huis waar hygiëne natuurlijk bijzonder belangrijk is. Het uitgebreide sanitairgamma bevat ook enkele superefficiënte allesreinigers.

Glas

Blinkend en streeploos. Daar ga jij toch ook voor als je de glasoppervlakken in je woning of zaak onder handen neemt? Ecobello heeft een specifiek productgamma voor glas met kwalitatief hoogstaande ultramicrovezel als basismateriaal. Voor ramen die het zonnetje perfect binnenlaten, spiegels die je doen stralen en glasoppervlakken zonder storende poetsstrepen!

Keuken

Geel is onze kleurenkeuze voor keukenproducten. Zonnig en lekker opvallend! In het keukengamma vind je een aantal professionele allesreinigers. Producten in kwaliteitsvolle ultramicrovezel garanderen een snelle en efficiënte poetsbeurt met een optimaal resultaat. We gaan samen met jou voor een smetteloze keuken met streeploze glanzende oppervlakken.

Cadeau

Wil je iemand meer tijd, meer poetsplezier en een milieubewust gevoel schenken? Ontdek dan de cadeaubonnen van Ecobello. Je gebruikt ze voor aankopen in de webshop, maar je kunt er ook een interactieve en bijzonder leerrijke poetsworkshop mee boeken. Een oplossing voor elk budget!

0

Home Workshop

Ecobello organiseert homeparty’s voor jou en je gasten. Gezellige workshops die je in een huiselijke sfeer laten kennismaken met onze producten. We steken de handen uit de mouwen en tonen je de werking van ons gamma.

Met concrete tips helpen we je op weg naar een snellere en efficiëntere schoonmaaktechniek met veel aandacht voor ergonomie en een optimaal resultaat. Zo doe je met Ecobello niet alleen je agenda, maar ook jezelf een plezier.

Neem contact op met Ecobello voor jouw homeparty: een avond met praktijkgerichte tips en tricks voor poetsen met meer fun!

Goed om te weten voor de gastvrouw of gastheer van een Ecobello-homeparty:

 • De homeparty’s zijn gratis.
 • Je krijgt van ons papieren en/of digitale uitnodigingen voor je gasten.
 • Een minimum aantal gasten is er niet. Met 5 tot 15 personen hebben we een gezellige groep.
 • Als gastvrouw of gastheer bedanken we jou met minimum 5% korting in aankoopwaarde op de totale verkoop op jouw avond. Is jouw homeparty een groot succes en kopen je gasten veel aan? Dan komen er nog leuke cadeautjes  bij! Deze acties wisselen twee- of driemaandelijks. Meer info hierover vind je in de banner, bovenaan de pagina, of op onze Facebookpagina.
 • Ook voor alle aanwezige gasten is er telkens een leuke actie en/of korting voorzien

Wil je zeker het moment niet missen waarop je favoriete artikel in de aanbieding is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg onze Facebook-pagina!

 

Een home workshop aanvragen?

krijg een mooie korting op uw aankoop

Veilig, online betalen met
Maestro
BanContact
VISA
MasterCard
iDeal
Bankoverschrijving
Levering via
Bpost