• header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
Vloer

Alle vloerproducten van Ecobello hebben groen als hoofdkleur. Buiten het groene gras, binnen poetsen met een streepje natuur! Hoe spaar je tijd en energie met onze vloerproducten? Wel, stofzuigen is overbodig, je bespaart tot 95 % water en krom staan, bukken, soppen en wringen is voorgoed verleden tijd. Dankzij ons uitgebreide productgamma krijg je bovendien een optimaal resultaat voor elk type vloer!

Interieur

Je interieur streeploos en efficiënt poetsen? Dat lukt perfect met de specifieke interieurproducten van Ecobello. Want die bestaan hoofdzakelijk uit hoogwaardige ultramicrovezel. Met een optimale reinigingskracht voor droog én nat poetsen! We kozen blauw als hoofdkleur voor deze productcategorie. Doet denken aan de frisse en propere lucht boven en rondom ons, niet?

Sanitair

Hoogwaardige ultramicrovezel zorgt bij onze sanitairproducten voor een loepzuiver resultaat. Ecobello koos voor alle producten die je gebruikt voor bad, douche en toilet een rood-roze kleur. Een 'gevarenkleur', want dit zijn de plekken in huis waar hygiëne natuurlijk bijzonder belangrijk is. Het uitgebreide sanitairgamma bevat ook enkele superefficiënte allesreinigers.

Glas

Blinkend en streeploos. Daar ga jij toch ook voor als je de glasoppervlakken in je woning of zaak onder handen neemt? Ecobello heeft een specifiek productgamma voor glas met kwalitatief hoogstaande ultramicrovezel als basismateriaal. Voor ramen die het zonnetje perfect binnenlaten, spiegels die je doen stralen en glasoppervlakken zonder storende poetsstrepen!

Keuken

Geel is onze kleurenkeuze voor keukenproducten. Zonnig en lekker opvallend! In het keukengamma vind je een aantal professionele allesreinigers. Producten in kwaliteitsvolle ultramicrovezel garanderen een snelle en efficiënte poetsbeurt met een optimaal resultaat. We gaan samen met jou voor een smetteloze keuken met streeploze glanzende oppervlakken.

Cadeau

Wil je iemand meer tijd, meer poetsplezier en een milieubewust gevoel schenken? Ontdek dan de cadeaubonnen van Ecobello. Je gebruikt ze voor aankopen in de webshop, maar je kunt er ook een interactieve en bijzonder leerrijke poetsworkshop mee boeken. Een oplossing voor elk budget!

0

Een stukje Ecobello-geschiedenis: een vader-dochterverhaal

Een mooie evolutie van meer dan 35 jaar maakt van Ecobello vandaag een vernieuwende trendsetter in de sector. We nemen je graag mee op een reis door de Ecobello-geschiedenis:

2014

Het Ecobello-enthousiasme werkt aanstekelijk. Severine Zels verlaagt poetsdrempels overal in het land met haar concrete tips, praktische technieken en kwaliteitsvolle producten. Plezier in menige huiskamer dankzij haar gezellige workshops@home!
 

2013

Severine richt Ecobello op. Ontstaan vanuit de expertise van haar vader Theo – zaakvoerder van Kitos, een bedrijf in professionele reinigingsproducten – maar met haar unieke stempel. Ze zal mensen thuis en in hun zaak leren poetsen met ergonomische schoonmaakproducten die een hogere funfactor garanderen. Dagelijks ziet ze vrienden en kennissen op een traditionele en omslachtige manier poetsen. Met Ecobello heeft ze een duidelijke missie: particulieren comfortabel en efficiënt leren schoonmaken. Haar vader, die zich met Kitos vooral richt op de zorgsector, ondersteunt haar en staat op elk moment klaar met gepast advies.
 

2008

Severine stapt in de zaak van haar vader. Op dat moment is Kitos nv de trendsetter in professionele reinigingsproducten voor de zorgsector. Severine, die altijd al veel interesse heeft gehad in de business van haar vader, wordt gebeten door de poetsmicrobe en leert met veel plezier de kneepjes van het vak.
 


2000


Theo Zels ontwikkelt voor Kitos een unieke vouwtechniek voor microvezeldoeken die in combinatie met de juiste producten en technieken kruisbesmetting voorkomt. Zijn dochter Severine gaat rond deze tijd criminologie studeren aan de universiteit. Ze leert tijdens haar studies bijzonder empathisch en kritisch denken. Onmiskenbaar van grote waarde voor haar latere ondernemersleven.
 

1995

Kitos wint de innovatieprijs voor materialen en systemen tijdens de gerenommeerde beurs Europropre. Vele Europese landen openen hun deuren voor het concept.
 

 


1994


Theo Zels, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in de professionele schoonmaaksector, richt een eigen bedrijf op: Kitos nv.
 

1982

Theo verwelkomt de eerste van vier dochters in zijn gezin. Zou hij toen al geweten, gehoopt of gedroomd hebben dat zijn oudste dochter later in zijn voetsporen zou treden?
 


Wil je kennismaken met onze unieke poetsfilosofie? Neem contact op  met Severine Zels voor meer informatie.

Veilig, online betalen met
Maestro
BanContact
VISA
MasterCard
iDeal
Bankoverschrijving
Levering via
Bpost