• header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
Vloer

Alle vloerproducten van Ecobello hebben groen als hoofdkleur. Buiten het groene gras, binnen poetsen met een streepje natuur! Hoe spaar je tijd en energie met onze vloerproducten? Wel, stofzuigen is overbodig, je bespaart tot 95 % water en krom staan, bukken, soppen en wringen is voorgoed verleden tijd. Dankzij ons uitgebreide productgamma krijg je bovendien een optimaal resultaat voor elk type vloer!

Interieur

Je interieur streeploos en efficiënt poetsen? Dat lukt perfect met de specifieke interieurproducten van Ecobello. Want die bestaan hoofdzakelijk uit hoogwaardige ultramicrovezel. Met een optimale reinigingskracht voor droog én nat poetsen! We kozen blauw als hoofdkleur voor deze productcategorie. Doet denken aan de frisse en propere lucht boven en rondom ons, niet?

Sanitair

Hoogwaardige ultramicrovezel zorgt bij onze sanitairproducten voor een loepzuiver resultaat. Ecobello koos voor alle producten die je gebruikt voor bad, douche en toilet een rood-roze kleur. Een 'gevarenkleur', want dit zijn de plekken in huis waar hygiëne natuurlijk bijzonder belangrijk is. Het uitgebreide sanitairgamma bevat ook enkele superefficiënte allesreinigers.

Glas

Blinkend en streeploos. Daar ga jij toch ook voor als je de glasoppervlakken in je woning of zaak onder handen neemt? Ecobello heeft een specifiek productgamma voor glas met kwalitatief hoogstaande ultramicrovezel als basismateriaal. Voor ramen die het zonnetje perfect binnenlaten, spiegels die je doen stralen en glasoppervlakken zonder storende poetsstrepen!

Keuken

Geel is onze kleurenkeuze voor keukenproducten. Zonnig en lekker opvallend! In het keukengamma vind je een aantal professionele allesreinigers. Producten in kwaliteitsvolle ultramicrovezel garanderen een snelle en efficiënte poetsbeurt met een optimaal resultaat. We gaan samen met jou voor een smetteloze keuken met streeploze glanzende oppervlakken.

Cadeau

Wil je iemand meer tijd, meer poetsplezier en een milieubewust gevoel schenken? Ontdek dan de cadeaubonnen van Ecobello. Je gebruikt ze voor aankopen in de webshop, maar je kunt er ook een interactieve en bijzonder leerrijke poetsworkshop mee boeken. Een oplossing voor elk budget!

0

Herroepingsrecht

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 14 juli 1991 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Ecobello, Pastorijstraat 2, 3582 Koersel, België. Goederen die specifiek voor de Koper ontworpen zijn of die snel kunnen bederven worden niet teruggenomen en de Koper kan zich dus niet beroepen op het verzakingsbeding.

De particuliere koper-consument van de verkoop buiten de onderneming heeft het recht om binnen de zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van voornoemd contract, zonder kosten de aankoop te herroepen, op voorwaarde dat hij/zij de onderneming hiervan bij een ter post aangetekende brief op de hoogte brengt.

De verkopen van goederen via de homeworkshops, zijn derhalve slechts definitief na een termijn van zeven werkdagen te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de ondertekening van het contract.

Ingeval van aankoop via de webshop heeft de koper-particulier (aldus niet de professionele koper) het recht om van de aankoop af te zien, zonder boete of een reden op te geven, en dit gedurende 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De rechtstreekse kosten voor het terugzenden van de producten zijn ten laste van de koper.

Elke annulering van een bestelling dient schriftelijk te gebeuren. Ze is slechts geldig mits een schriftelijke aanvaarding door de verkoper. Gehele of gedeeltelijke verbreking van de bestelling door de koper geeft recht op een schadevergoeding van 20% van het corresponderend bedrag als vergoeding voor onkosten en winstderving, zonder dat de verkoper bewijs dient te leveren van de omvang of het bestaan van de schade.

Veilig, online betalen met
Maestro
BanContact
VISA
MasterCard
iDeal
Bankoverschrijving
Levering via
Bpost