• header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
  • header image
Vloer

Alle vloerproducten van Ecobello hebben groen als hoofdkleur. Buiten het groene gras, binnen poetsen met een streepje natuur! Hoe spaar je tijd en energie met onze vloerproducten? Wel, stofzuigen is overbodig, je bespaart tot 95 % water en krom staan, bukken, soppen en wringen is voorgoed verleden tijd. Dankzij ons uitgebreide productgamma krijg je bovendien een optimaal resultaat voor elk type vloer!

Interieur

Je interieur streeploos en efficiënt poetsen? Dat lukt perfect met de specifieke interieurproducten van Ecobello. Want die bestaan hoofdzakelijk uit hoogwaardige ultramicrovezel. Met een optimale reinigingskracht voor droog én nat poetsen! We kozen blauw als hoofdkleur voor deze productcategorie. Doet denken aan de frisse en propere lucht boven en rondom ons, niet?

Sanitair

Hoogwaardige ultramicrovezel zorgt bij onze sanitairproducten voor een loepzuiver resultaat. Ecobello koos voor alle producten die je gebruikt voor bad, douche en toilet een rood-roze kleur. Een 'gevarenkleur', want dit zijn de plekken in huis waar hygiëne natuurlijk bijzonder belangrijk is. Het uitgebreide sanitairgamma bevat ook enkele superefficiënte allesreinigers.

Glas

Blinkend en streeploos. Daar ga jij toch ook voor als je de glasoppervlakken in je woning of zaak onder handen neemt? Ecobello heeft een specifiek productgamma voor glas met kwalitatief hoogstaande ultramicrovezel als basismateriaal. Voor ramen die het zonnetje perfect binnenlaten, spiegels die je doen stralen en glasoppervlakken zonder storende poetsstrepen!

Keuken

Geel is onze kleurenkeuze voor keukenproducten. Zonnig en lekker opvallend! In het keukengamma vind je een aantal professionele allesreinigers. Producten in kwaliteitsvolle ultramicrovezel garanderen een snelle en efficiënte poetsbeurt met een optimaal resultaat. We gaan samen met jou voor een smetteloze keuken met streeploze glanzende oppervlakken.

Cadeau

Wil je iemand meer tijd, meer poetsplezier en een milieubewust gevoel schenken? Ontdek dan de cadeaubonnen van Ecobello. Je gebruikt ze voor aankopen in de webshop, maar je kunt er ook een interactieve en bijzonder leerrijke poetsworkshop mee boeken. Een oplossing voor elk budget!

0

Ecobello: 4 x win-win!

Poetsen een vervelend klusje? Bij Ecobello begrijpen we maar al te goed dat je dat vindt … als je nog geen Ecobello-gebruiker bent tenminste. Tijdverlies, belastend voor je lichaam, saai, en nooit het juiste product voor de juiste poetsklus … Gelukkig ken je nu Ecobello: superhandige poetssystemen en kwalitatief hoogstaande reinigingsproducten voor een optimaal resultaat. Je interieur, sanitair en keuken waren nog nooit zó proper! Met Ecobello leer je anders poetsen en zo wordt je wekelijkse poetsbeurt heel wat plezieriger.

4 x win-win met Ecobello:

Meer tijd voor jezelf

Vergeet het tijdrovende poetsritueel van stof afnemen, stofzuigen en met water reinigen. Met de Ecobello-producten poets je sneller en efficiënter. Je verwijdert stof en vuil in één handeling. Jouw win? Je bent sneller klaar, dus je hebt tijd over voor nóg leukere taken dan poetsen!

Kwaliteitsvolle en duurzame materialen

Met ons zorgvuldig uitgekozen gamma haal je het meest professionele poetsmateriaal in huis. Geen wegwerpcultuur bij Ecobello: onze systemen en producten gaan lang mee én zijn mild voor jouw vloeren, ramen en meubilair. Jouw win? Je hebt meer budget en een beter resultaat én je investeert in een duurzame leefomgeving!

Vriendelijk voor het milieu én je budget

Onze milieuvriendelijke reinigingsproducten zijn erg geconcentreerd en duurzaam. Daardoor zijn ze bijzonder zuinig in gebruik. Zo spaar je niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Met Ecobello-producten bespaar je tot 95 % detergent en water. Jouw win? Je vermindert je uitgaven én je ecologische voetafdruk!

Beter voor je lichaam

De ergonomische Ecobello-systemen herleiden je fysieke belasting tot een minimum. Door onze lichte en verstelbare materialen moet je nooit meer bukken, wringen en sleuren. Bovendien beperken de reinigingsdoeken van microvezel de verspreiding van stof, waardoor allergieklachten verminderen. Jouw win? Je poetst op een comfortabele én gezonde manier!


Wil je kennismaken met de voordelen van de Ecobello-aanpak en het productaanbod? Neem contact op met Severine Zels

 

Veilig, online betalen met
Maestro
BanContact
VISA
MasterCard
iDeal
Bankoverschrijving
Levering via
Bpost